Футболистите на Ювентус доста сериозно са надбягали съперниците си от Реал Мадрид във вчерашния мач, показва статистиката. 

Играчите на Масимилиано Алегри са изминали общо 114,6 километра срещу 106,9 от техните съперници или със 7,7 километра повече. Това донякъде може да обясни и успеха на италианците с 2:1. 

Интересно е, че във всеки от елиминационните мачове досега през сезона, играчите на Реал  са тичали по-малко от опонентите си. Най-голяма бе разликата в реванша срещу Шалке на 1/8финалите, когато германците имаха предимство от 9,4 км. и бяха на крачка от сензацията, след като спечелиха в Мадрид с 4:3. 

Андреа Пирло и Артуро Видал са хората от домакините, коита са се раздали най-много като двамата са изманила над 11,8 км. След тях са Клаудио Маркизио – 11,5, Стефан Лихтщайнер – 11,1 и Джорджо Киелири с 10,6 км. 

За Реал №1 е Хамес Родригес с 11,4, като той изпреварва старалия се много, но без да бъде особено ефективен – Серхио Рамос, който е с 11,1. Кристиано Роналдо е изминал 9,3, а Гарет Бейл 9,7 км.