Италианският шампион Ювентус не се е отказал от идеята да привлече плеймейкъра на Челси Оскар.

Още по темата

 

Треньорът на "бианконерите" Макс Алегри вече заяви, че иска да използва 23-годишния футболист като типична десетка и в негово лице вижда идеалния креативен играч след напускането на Андреа Пирло и Карлос Тевес.

Според Corriere dello Spor,t още тези дни "старата госпожа" ще отправи оферта за бразилския национал на стойност 28 милиона евро, но лондончани ще настояват за минимум 35 млн. евро. Юве има и резервни варианти – Иско от Реал Мадрид и талантът на Флуминензе Жерсон, който е следен и от Барселона.

В същото време изпълнителният директор на финалиста от последното издание в Шампионска лига – Джузепе Марота, отрече да има споразумения за продажбите на Артуро Видал и Фернандо Йоренте.

"Слуховете пращат Артуро Видал в Реал, а Фернандо Йоренте в Севиля? Затова са слухове. Ние предложения за тези играчи от изброените клубове не сме получавали. По-голямата част от работата ни на трансферния пазар е свършена и изглеждаме конкурентноспособни. Разбира се, постоянно търсим варианти за подобряване на отбора", каза Марота.