Барселона е предложил внушителните 100 милиона евро за Пауло Дибала. Това обяви известният испански журналист и главен редактор на "Ок Диарио" Едуардо Инда в телевизионно предаване. 

22-годишният аржентински нападател пристигна в Ювентус през лятото от Палермо срещу 32 млн. евро. От началото на сезона обаче прави истински фурор и вече е вкарал 16 гола, с които привлече погледите върху себе си.

В Барса виждат Дибала като наследник на Меси, а самият Лео настоятелно лобира за подобен трансфер. Носителят на Златната топка оценява високо качествата на Дибала. Той го похвали пред медиите в родината си, след като стана ясно, че най-вероятно той ще му партнира в атака за националния отбор.

"Пауло е голям играч с много бъдеще. Повярвайте ми, ще се говори много за него в следващите години", обяви Бълхата. Макар и по повод повиквателните за националния отбор, самият Дибала също не скри желанието си да играе с голямата звезда на Барса. "Предпочитам да играя срещу Меси, не против Меси", каза загадъчно младокът. 

Въпреки сериозната си оферта Барса ще срещне силна конкуренция за подписа на Дибала. Карло Анчелоти е обявил, че иска нападателя на Юве при себе си през следващия сезон, и ръководството на Байерн вече се е заело с работата по осъществяването на евентуалния трансфер.