Италианският шампион Ювентус е поставил ултиматум на звездата си Пол Погба, пише Gazzetta dello Sport.

През следващия сезон голямата цел на "бианконерите" ще бъде триумф в Шампионска лига след над 20 годишна пауза и за целта клубът иска да задържи всичките най-добри играчи.

Гигантът от Торино е готов да вдигне заплатата на френската си перла, но той трябва да вземе решение за бъдещето си съвсем скоро. Ако Погба иска да напусне, трябва да информира Юве за намеренията си в следващите 15-20 дни. Сериозен интерес към него проявяват Манчестър Сити, Челси, Реал Мадрид и Барселона, а цената му е минимум 100 милиона евро.

Gazzetta dello Sport съобщава още, че "старата госпожа" ще предложи на Реал Мадрид 25 млн. евро, за да отпадне отпкупната клауза на Алваро Мората, но шансът Флорентино Перес да приеме офертата не е голям.

В същото време Юве получи добри новини. Испанският стрелец е минал медицински прегледи, които са показали, че няма мускулен проблем. Състоянието на Мората обаче ще се наблюдава в следващите дни, като Макс Алегри се надява, да може да го използва за финала на Купата на Италия срещу Милан на 21 май.