Треньорът на италианския шампион Ювентус Макс Алегри отказа да коментира евентуалната продажба на Пол Погба в Манчестър Юнайтед за рекордните 100 милиона паунда.

Френският национал е трансферна цел №1 на "червените дяволи", като се предполага, че двете страни вече са се разбрали за личния договор на звездата.

В същото време тактикът разкри, че ще пусне новите попълнения Меди Бенатия и Миралем Пянич, както и Роберто Перейра в утрешния мач с Тотнъм от турнира International Champions Cup. Тримата не играха в проверката срещу Мелбърн Виктори, загубена след изпълнение на дузпи.

"Те ще играят. Ще излезем с четирима в защита, отдясно ще е Алекс Сандро или някой от младежите. Ще се опитаме да дадем повече игрово време на тези, които ще са титуляри. Това ще е различен мач от този с Мелбърн и ще е важен тест за подготовката ни", каза Алегри на пресконференцията преди срещата.

Той коментира и жребия за новия сезон в Серия "А". Още в началото Юве ще срещне всички големи отбори, като стартира с домакинство на Фиорентина. "Ще е по-трудно от миналата година, когато след първите три кръга имахме една точка", добави Алегри, след което беше попитан за Погба.

"Не искам да говоря. Тук сме, за да тренираме за предстоящия сезон. Мога да кажа, че до момента се справяме фантастично на пазара", каза Алегри.

Освен с Бенатия и Пянич, Юве подписа още с Дани Алвеш и Марко Пяца, като се очаква и Гонсало Игуаин от Наполи да бъде привлечен през тази седмица.