Ръководството на италианския хегемон Ювентус ще се опита да накара Пол Погба да остане с обещание, че през новия сезон голямата цел ще е триумф в Шампионска лига.

Смята се, че френският национал е с единия крак в Манчестър Юнайтед, въпреки че "бианконерите" отклониха две оферти за него, втората на стойност 120 милиона евро.

Агентът на 23-годишния футболист Мино Райола вече е при него в САЩ и се предполага, че се опитва да го навие за преминаване на "Олд Трафорд", защото ще вземе комисионна от 20 млн. евро.

Ръководството на Юве обаче има коз в ръцете си и това е именно Шампионска лига. Отборът вече направи страховита за конкурентите си селекция с привличането на Дани Алвеш, Меди Бенатия, Миралем Пянич и Марко Пяца. Гонсало Игуаин пък на 99% ще заиграе от новия сезон за "старата госпожа" и всичко за атака на най-силния клубен турнир е на лица.

Юнайтед пък не може да предложи това изкушение, защото през новия сезон ще играе в Лига Европа. Също така, Юве няма нужда да продава Погба, за да привлече Игуаин, чиято освобождаваща клауза е 90 млн. евро.