Новото попълнение на италианския шампион Ювентус Гонзало Игуаин отвърна на тежките критики от страна на бившия си шеф в Наполи Аурелио Де Лаурентис.
 

Последният обяви вчера, че аржентинецът е предател и неблагодарник, но всъщност ''Ел Пипита'' каза някои истини на феновете на екс-клуба си. Той обяви, че именно отношенията му с филмовия бос са в основата да си тръгне от клуба и да премине в редиците на торинския гранд.

''Отношенията ми с него никога не са били добри, защото неговият начин на мислене не е като моя'', обяви Игуаин пред журналистите по време на пресконференцията днес, на която бе представен пред медиите като играч на Юве.

''Моят избор да премина в Юве се дължи и най-вече на Де Лаурентис, защото той просто ме накара да взема това решение, а и не се разбирахме никак добре с него. Не бих иска да прекарам нито минута повече с него, ако трябва да съм честен''.

''След три години в клуба просто разбрах, че вече ми трябва нещо ново. Искам да благодаря на играчите на Наполи и на феновете на клуба за прекараното време заедно. Не съм обаче никак благодарен на Аурелио Де Лаурентис, напротив.

''В момента важното е, че съм щастлив в Ювентус и искам да благодаря на отбора за огромните усилия, които положи, за да ме привлече''.

''Определено това е страхотен отбор. Това е отбор с манталитет на победител и целият проект на Юве е просто невероятен. Благодаря на Марота, Патаричи и Аниели. Сега трябва да покажа, че си заслужавам парите и да направя един страхотен сезон''. 

Видеото от пресконференцията можете да видите ТУК