Интересът към Ювентус Джуниър Камп е огромен, заяви един от организаторите на събитието – Благой Симеонов, който е председател на българския фенклуб на "бианконерите" в България.

Тренировките ще се проведат от 5 до 9 септември в столичния комплекс "Царско село" и за тях специално ще пристигне икона на "старата госпожа", чието име още се пази в тайна.

"Идеята за организиране на този камп беше направена миналата година през октомври. Тогава нашият фенклуб имаше щастието да посрещне легенда в италианския и световен футбол – Тото Скилачи. Тази връзка и мечта беше реализирана чрез Ивайло Рачев", заяви Благой Симеонов в интервю специално за Bulgaria ON AIR и Gol.bg.


"Интересът наистина е голям. Очакваме много деца да се запишат. Запитванията на ежедневна база са доста големи. Даже днес (б.р. - вчера) ще имаме двама малки участника, които ще се запишат за кампа. Надяваме се бройката да е около 150 участника", каза още Симеонов, след което добави, че най-добрите малчугани ще заминат на проби в Торино.

Очаквайте скоро и цялото интервю с председателя на Juventus Bulgaria. В него той говори още за историята на фенклуба, за селекцията на италианския колос, разбира се, за Пол Погба и добавя: "Ювентус може да се превърне в първия клуб в историята, който печели Шампионска лига в две поредни години".

Тук можете да прочетете подробности за Ювентус Джуниър Камп и да намерите контакти за записвания.