Станаха ясни имената на треньорите от школата на Ювентус, които ще пристигнат за първия в България летен лагер на Ювентус.

Торинският гранд винаги е бил синоним за качество и успех, а италианските треньори са безспорно едни от най-добрите тактици и професионалисти, доказали се в цял свят. Ювентус изпраща в София най-добрите специалисти с богат международен опит в провеждане на лагери по цял свят. Треньорите, които ще ръководят заниманията притежават умения, не само от тактическо и техническо естество, те също така са и отлични възпитатели. Анджело Санапо, оглавява екип от 3-ма треньори, които ще водят заниманията от 5-и до 9-и септември на терените на Царско село в София. Анджело притежава опит с провеждане на кампове по света в страни като Австралия, Колумбия, Аржентина, Чили, Швейцария, Холандия, Словакия, и Азербайджан, а също така активно е участвал в национални проекти в Италия като Juventus Camp Italia Coach, пише Bulphoto.

Екипът е допълнен от Николо Сарти и Рожина Миха, които ще работят с децата записали се за Ювентус Джуниър Камп. Николо Сарти има опит с провеждане на кампове в Ирландия и Азербайджан, както и сериозен опит в проекти свързани със школата на Юве в Италия - Juventus Scuola Calcio Torino Coach, Juventus Summer Camp Italia Coach, Juventus Training Experience Coach. Рожина Миха, който пристига в България след камп в Хърватия, притежава също изключителен опит в провеждането на международни лагери на Ювентус. Той е бил част от Ювентус в страни като Белгия, Швейцария, Холандия, Хърватия, Черна Гора, Босна и Херцеговина, Колумбия, Еквадор, Перу, Бразилия и Австралия. Италианските треньори ще пристигнат уикенда преди началото на кампа, за да се запознаят с екипа от българска страна, който е съставен от опитни треньори от школи от цялата страна. Ювентус Джуниър Камп Ви очаква. Готови ли сте?