Нападателят на Реал Мадрид Алваро Мората категорично отрече възможността да се завърне в Ювентус през зимния трансферен прозорец.

Испанският национал носи "черно-белия" екип в продължение на два сезона, но през лятото "кралският клуб" активира откуптана му клауза от 30 млн. евро.

"За първи път чувам подобно нещо. Немислимо е", каза стрелецът в интервю за La Gazetta dello Sport. "Надявам се Юве винаги да печели това е ясно, фен съм на отбора и винаги ще бъда, но не мисля, че ще се върна", добави Мората.

След това той коментира и новото атакуващо дуо на "бианконерите" Пауло Дибала – Гонсало Игуаин и добави, че спортният директор Фабио Паратичи му е разкрил, че клубът ще направи сериозна инвестиция за нов нападател.

"Дибала и Игуаин си пасват чудесно. Това са двама велики играчи и са най-добрите в Италия. В края на европейското първенство Паратичи ми каза, че Юве иска да ме задържи и е направил оферта за мен. Сподели ми още, че ако нещата пропаднат, ще купят много скъп нападател. Така и стана", каза още Мората.