Треньорът на италианския шампион Ювентус Масимилиано Алегри остана много доволен от успеха с 4:1 над Сампдория в среща от междинния кръг на Серия "А", която се игра снощи.
 

"Беше важно да започнем много агресивно и в крайна сметка съм доволен от работата, която свършихме в този мач", коментира младият специалист по време на пресконференцията си.

"Радвам се, че Манджукич успя да отбележи, докато Игуаин направи страхотен мач и съвсем скоро можем да очакваме много голове и от него. Всички се представиха отлично. Видя се, че можем да играем с Марио и Гонсало едновременно. Хареса ми партньорството им".

"Нето също направи две или три много важни спасявания и даде своя принос за успеха ни днес. Беше добре, че Маркизио се върна обратно в състава. От гледна точка на тактиката, той е много важен за нашия тим".

"Когато играем бързо с топката, тогава определено демонстрираме добро представяне и ни върви. Това се видя и в този мач. Когато обаче бавим топката, тогава противникът се възползва. Така Сампдория успя да ни вкара един гол".