Нападателят на Рома Един Джеко заяви, че прави един от най-добрите си сезони и заяви, че той и съотборниците му ще се борят най-малко за второто място в класирането. Босненецът наниза 21 гола в Серия А този сезон, а „вълците“ са на 8 точки зад лидера Барселона.

„Това е един от най-добрите ми сезони. Аз съм на 31 години и мисля, че ми предстоят още поне два сезона на високо ниво. Основната ни цел е да се класираме за Шампионската лига. Конкуренцията с Ювентус е сложна. Все пак те инвестираха 150 млн. евро в нови играчи. Нещо, което на този етап ние не можем да правим.

Формата ни в момента е добра и мисля, че ще успеем да се класираме за Шампионската лига през следващия сезон. Сега сме на второ място. Задачата ни е поне да задържим тази позиция в края“, заяви Джеко.

„Въпреки статута си на легенда, Франческо Тоти не се смята за специален играч и по-добър от останалите. Много добър човек е. За него обаче е много сложно да ходи по улиците. Просто е невъзможно заради феновете, които го боготворят“, добави Джеко.