Треньорът на Наполи Маурицио Сари заяви, че е разочарован само от резултата при домакинското равенство 1:1 срещу Ювентус в срещата от 30-ия кръг на италианския футболен шампионат.

Неаполитанците допуснаха ранен гол, но след това принудиха съперника да се защитава през по-голямата част от мача и заслужено стигнаха до изравняване чрез Марек Хамшик, а след това Дрис Мертенс удари и гредата на вратата на торинци.

"Един треньор не може да бъде разочарован, ако отборът се представи така, както Наполи в този мач. В Италия рядко може да се види някой да надиграва Ювентус по този начин. Борихме се здраво, пресирахме, имахме ситуации. Единственото, за което съжалявам е, че не успяхме да победим", заяви Сари.

"Подкрепата на феновете ни беше изключителна. Те създадоха страхотна атмосфера. Затова още повече съжалявам, че не успяхме да ги зарадваме с победа", допълни специалистът.

Хамшик също е на мнение, че Наполи е заслужавал успеха.

"Трябва да сме доволни, че принудихме Ювентус да се отбранява по този начин. Това показва колко сме добри. С оглед на цялостното представяне, смятам, че заслужавахме повече от точка. Бяхме концентрирани и дадохме всичко от себе си, за да победим Ювентус. Взехме само точка, но пак можем да бъдем доволни от играта си", каза Хамшик.