Пескара - Ювентус, среща от 32-ия кръг на Серия "А", стадион "Адриатико-Джовани Корначиа", 16:00 часа българско време.

Групата на Юве за мача: Киелини, Бенатия, Пянич, Куадрадо, Маркизио, Игуаин, Алекс Сандро, Матиело, Бардзал, Манджукич, Лемина, Дибала, Асамоа, Дани Алвеш, Ругани, Нето, Лихщайнер, Стураро, Ринкон, Аудеро, Мандрагора и Дел Фаверо

Контузени: Пяца и Бонучи 
Извън групата: Буфон и Кедира

Прогноза на Gol.bg:
На хартия изглежда, че Юве ще победи без никакво напрежение, но ситуацията в момента е малко деликатна. Торинци са лидери в Серия "А" с 6 точки аванс пред втория Рома, но пък отборът имаше тежък мач с Барса от 1/4-финалите на Шампионската лига, а сега предстои още по-тежък реванш.

Със сигурност Макс Алегри ще даде шанс на някои резерви в днешния мач и ще се надява, че те ще бъдат достатъчно добри, за да оправдаят доверието му.

Пескара е най-слабият отбор в италианския шампионат и заема последното 20-о място в класирането, като тимът е на 9 точки от спасителната зона и не се вижда как ще изплува.

Освен това домакините ще бъдат без контузените Джилардино, Стендардо, Пепе и Вутурини, както и без наказания Бово, докато гостите ще са без контузените Бонучи и Пяца. Oсвен това Буфон и Кедира получиха почивка. 

В последните си 5 мача от всички турнири Пескара има 1 победа, 2 ремита и 2 загуби, а торинци са постигнали 3 победи, реми и загуба. 

В последните 5 мача между двата тима Юве е постигнал само победи. Нашата прогноза за днешната среща е успех с 0:2 за гостите.

Прогноза: Пескара - Ювентус 0:2