Треньорът на италианския хегемон Ювентус – Макс Алегри, е поставил едно важно условие, за да преподпише с клуба, съобщава Tuttosport.

Тактикът настоява пред ръководството на "бианконерите" да доведе желаните от него играчи. Конкретни имена не се споменават, но не е тайна, че той е голям почитател на Матиа Де Шилио, който отказва да парафира ново споразумение с Милан.

Очаква се шефовете на Юве да изпълнят желанието на Алегри и той да сложи подписа си под нов контракт с увеличена заплата. Настоящият договор на спеца от Ливорно е до 2018 г. и в момента той кара третия си сезон начело на "старата госпожа".

През първите два Алегри изведе торинци до златен дубъл в Италия, през 2015 г. Юве игра финал в Шампионска лига, загубен с 1:3 от Барселона в Берлин. В момента "бианконерите" са се устремили към нов дубъл на Апенините, а в най-силния клубен турнир в Европа са на 1/2-финал.

Там съперник е лидерът във френската Лига 1 Монако, като преди това Юве елиминира Барса след 3:0 у дома и 0:0 на "Камп Ноу".