Треньорът на италианския хегемон Ювентус – Макс Алегри, ще вземе днес решение дали Гонсало Игуаин да играе срещу Наполи, пише Gazzetta dello Sport.

Аржентинският стрелец претърпя операция в понеделник, след като по време на тренировка е счупил костица в лявата ръка. След прегледите се оказа, че хирургическата намеса е наложителна и Ел Пипита легна под ножа.

От вчера най-скъпата покупка в историята на "бианконерите" тренира наравно със съотборниците си, но Алегри не иска да прави ненужни рискове. По-вероятно е Игуаин да седне на пейката срещу бившия си отбор и да се появи в игра на стадион "Сан Паоло" единствено в крайна необходимост.

Лидерът Наполи посреща Юве утре в 21.45 часа наше време и шампионите нямат право на грешна стъпка, защото изостават на четири точки от съперника си.

Освен това торинци влизат и в много тежка програма, която може да предреши сезона им. След визитата утре, предстои Дерби д'Италия срещи 2-рия в класирането Интер на 9 декември, следва гостуване на Болоня (17 декември), а на 23 декември в Торино пристига Рома. На 5 декември пък е решаващият в Шампионска лига мач с Олимпиакос в Гърция.