Стадион "Олимпико" в града е четвъртият, на който Ювентус играе своите мачове. При създаването си през 1897 г. отбора играе на "Велодромо Умберто Първи". Чак през 1933 г. е построен нов стадион наречен "Комунале".

На този стадион Юве играе мачовете си почти 70 години. През 1990 г. бианконерите се местят на новопостроения "Деле Алпи". Проблемът там е, че съоръжението е далеч от центъра на града и това пречи на повечето хора да го посещават.

През 2006 г. Юве се премества на "Олимпико". Това всъщност е реконструираният за олимпийските игри през 2006 г. стадион "Комунале". На него са играни мачове от световното първенство през 1934 г. Първоначално стадионът е кръстен Мусолини, но в последствие е преименуван на "Комунале". Първото официално събитие след реконструкцията му е откриването на зимната олимпиада през февруари 2006 г.

Новопостроената версия на стадиона е с далеч по-малък капацитет от пуснатият през 1933 г. 65-хиляден стадион. В момента "Олимпико" събира 27 1268 души. Юве обаче ще остане на "Олимпико" само докато тече реконструкцията на "Деле Алпи".

След това "Олимпико" ще бъде прекръстен на "Гранде Торино" в чест на великия отбор на Торино загинал в самолетна катастрофа през 1949 г. На това съоражение ще играе мачовете си само футболен клуб Торино.