Читатели на Gol.bg, продължаваме да ви представяме нашата рубрика "Колонката на специалиста".

В нея ще можете да прочетете интересни анализи и прогнози на легендата на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла.

Този път бившият защитник прогнозира мачовете на евроучастниците ни, които имат тежки задачи в реваншите си, след като нито един от тях не спечели първия мач.

Интересното е, че и трите срещи се играха у нас, но Лудогорец, Черно море и Берое не се възползваха от домакинското си предимство.

Милсами – Лудогорец (1:0 в първия мач)

"Лудогорец ще спечели с два гола разлика. Но стига треньорът Бруно Рибейро отново да не обърка състава и да пусне два дефанзивни халфа. Светослав Дяков и Лукаш Саша са еднотипни футболисти и ако играят титуляри, тогава не знам какво ще стане. За Лудогорец е добре, че се завръща Марселиньо, който е барометърът на отбора".

Прогноза: 2

Динамо Минск – Черно море (1:1 в първия мач)

"Ще е тежък мач и за двата отбора. Равностойни тимове. Смятам, че мачът отново ще завърши 1:1 и ще се стигне до продължения и след това до дузпи. Но там Черно море ще има по-голям късмет и ще продължи напред".

Прогноза: Х

Брьондби – Берое (1:0 в първия мач)

"Без съмнение ще е много тежко за Берое. Но съм сигурен, че момчетата на Петър Хубчев ще играят по-добре, отколкото в първия мач. Трябва да бъдат предпазливи в защита. В предни позиции все ще успеят да вкарат един гол. Очаквам и тук да се стигне до продължения и дузпи, но Берое ще отпадне".

Прогноза: