Читатели на Gol.bg, продължаваме да ви представяме нашата рубрика "Колонката на специалиста".

В нея ще можете да прочетете интересни анализи и коментари на легендата на ЦСКА Георги Илиев. Майкъла отново даде интересни прогнози и вече нееднократно доказа, че умее да уцелва знаците на мачовете. Ето прогнозите му за 2-ия кръг на "А" група:

Монтана – Ботев

"Ще е интересен и равностоен мач. Два млади отбори с много добри треньори. Това е първи мач за домакините на собствен терен след завръщането им в "А" група и със сигурност ще има еуфория. Но тя няма да им помогне кой знае колко много".

Прогноза: Х

Левски – Литекс

"Всички определят този мач като дерби, но не е. Има само едно дерби и това е Левски срещу ЦСКА. Но това е интересен и интригуващ отбор. В миналия кръг видяхме преобразен Литекс с Люпко Петрович. Не знам на какво се дължи това, защото Красимир Балъков е отличен специалист. Очаквам да се получи интересна среща, в която никой няма да има преимущество. Левски ще се доказва пред собствената си публика и само това им дава леко предимство".

Прогноза: 1

Черно море – Лудогорец

"Отпаданията на двата отбора се определят като европровали, но не са. Това е самата реалност. Докато не се спрат договорките, хващанията на съдии и т.н., ще е така. Няма как да сравняваме Лудогорец с Черно море, но ще им е тежко. Залагам на двойка заради футбола, който разградчани играха преди 4-5 месеца".

Прогноза: 2

Локомотив Пловдив – Берое

"Тежък мач за Локомотив Пловдив. Берое е единственият ни отбор, който игра силно в Европа, но нямаха късмет да вкарат. А който не вкарва, отпада. Липсваше им самочувствие и опит, но футболистите на Петър Хубчев заслужават само похвали. Дано играят така и занапред. Ще спечелят в Пловдив".

Прогноза: 2

Пирин – Славия

"Труден мач за Пирин, но и за Славия, където има много интересни играчи. Домакините разполагат с отличен треньор, но в миналия кръг задължително трябваше да бият Черно море (1:1). Това ще е тактически мач, който двата отбора трябва да изиграят добре. На играчите на Пирин им липсва постоянство през всички 90 минути и опит. За това не победиха Черно море. Очаквам да се получи хубав двубой".

Прогноза: Х