Читатели на Gol.bg, продължаваме да ви представяме нашата рубрика "Колонката на специалиста".

В нея ще можете да прочетете интересни анализи и коментари на легендата на ЦСКА Георги Илиев. Майкъла отново даде интересни прогнози и вече нееднократно доказа, че умее да уцелва знаците на мачовете. Ето прогнозите му за 3-ия кръг на "А" група, в който има две големи дербита:

Ботев (Пд) – Локомотив (Пд)

"Този мач никога не може да се прогнозира. Така както Левски и ЦСКА. Но ще се играе на "Коматево" и за това давам леко предимство на домакините. Взеха чужденец за треньор и съм сигурен, че няма да се задържи дълго на работа. Просто чужденците не могат да виреят в пловдивските клубове. В Ботев има един отличен специалист като Костадин Видолов и дано му се даде шанс. Положението в Локомотив не е розово".

Прогноза: 1

Лудогорец – Левски

"Традиционно Левски играе успешно в Разград. Нещата на Лудогорец не потръгнаха и започнаха веднага да се купуват нови футболисти за милиони евро. Очаквам скоро отборът отново да е на 1-во място и ще стане шампион. Треньорът им вече опозна състава и разбра, че с двама дефанзивни халфове нещата няма да се получат. Лудогорец играе футбол, не се защитава. Този мач е шансът на Левски да покаже, че ще бъде фактор в първенството".

Прогноза: 1

Славия – Черно море

"Славия е фаворит. Започна с две победи в шампионата, хубав футбол, головете ги вкарва наш човек (б.р. - юношата на ЦСКА Ивайло Димитров). Венци Стефанов отново показа, че е голям професионалист и знае как да прави трансфери в двете посоки. Черно море винаги е играл добре в София, но този сезон "белите" имат и нужния късмет".

Прогноза: 1

Берое – Пирин

"Интересен мач, в който Берое е фаворит. Пирин ще се бори за оцеляване. Отборът се нуждаеше от малко шанс в първите два мача, но го нямаше. Нужен е късмет, така както и в живота. Дано да го имат. Очаквам равностоен мач, но Берое ще спечели".

Прогноза: 1

Литекс – Монтана

"Много тежък мач за Литекс, Ферарио Спасов се завръща в Ловеч. Нещата в Монтана вървят много добре, организацията в клуба е отлична, кметът отделя много пари за спорт, което е похвално. Очаквам в тази среща да се получи изненадата на кръга".

Прогноза: 2