Читатели на Gol.bg, продължаваме да ви представяме нашата рубрика "Колонката на специалиста".

В нея ще можете да прочетете интересни анализи и коментари на легендата на ЦСКА Георги Илиев. Майкъла отново даде своите прогноза за предстоящия кръг на "А" група, като очаква новакът Пирин да изненада шампиона и фаворит Лудогорец. Ето и неговите прогнози:

Пирин – Лудогорец

"Тежък мач за Пирин. Лудогорец ще започва да се представя все по-добре и да върви на горе. Благоевградчани правят много грешки в защита, не си вкарват положенията. От началото на сезона определено футболният шанс не е на тяхна страна. Но тук може да стане изненада, стига Пирин да не тръгне да се надиграва, а да се опита да излъже Лудогорец".

Прогноза: Х

Черно море – Монтана

"Много равностоен мач. И двата отбора се представят добре от началото на сезона. Не виждам кой ще отстъпва на другия в тази среща. Ще е тежко за Черно море, защото в последно време играят по-добре като гости, отколкото във Варна. Тук въпросът е кой кого ще излъже".

Прогноза: Х

Берое – Ботев

"Това е дерби на Тракия, при което гостът винаги успяха да измъкне нещо. В Берое има някакви проблеми с Мапуку, създадени от феновете. Ще отправя един апел към тях – не се бъркайте в работата на треньорите и футболистите. Те не идват на вашите бюра да ви гледат какво правите. Всяка жаба да си знае гьола. Конфликтът с Мапуку не трябва да го вади от терена, той може да реши всеки мач. Сигурен, че Петър Хубчев ще се справи със ситуацията. Той много държи на дисциплината".

Прогноза: 1

Славия – Литекс

"Поредна тежка задача за Славия. Видя се, че те са силни, когато гостуват, но у дома не е така. Пресен пример е мачът с Черно море. Контраатаката на Литекс е отлична и "белите" трябва да внимават много с нея. И без това допускат елементарни грешки отзад. Време е Славия да изиграе един тактически мач в София. Ако успее да спечели, ще може да се превърне във фактор в първенството, но ако загуби – ще продължи по-старо му".

Прогноза: Х

Локомотив (Пд) – Левски

"В Локомотив имат местен комплекс. Не може през три месеца да се гонят някакви хора. Отиват към фалит. Тези приказки със спонсорите не ги вярвам. В България това няма как да стане. У нас си даваш парите, а от отсрещната страна получаваш само обиди, псувни, негативизъм. Няма ненаказано добро. Този мач е твърда двойка".

Прогноза: 2