Уважаеми читатели на Gol.bg, продължаваме да ви представяме нашата рубрика "Колонката на специалиста".

В нея ще можете да прочетете интересни анализи и коментари на легендата на ЦСКА Георги Илиев. Майкъла отново даде своите прогноза за предстоящия кръг на "А" група, като заяви, че Славия може да "отупа" Литекс в Ловеч. Ето какво прогнозира той:

Литекс – Славия

"Тежък мач за Славия. Литекс определено е фаворит, но "белите" играят силно при гостуванията си. Със сигурност ще се получи интересен двубой. Славия играе на приливи и отливи и не се знае кога може да поднесе някоя изненада. Нищо чудно да опукат Литекс. Нека потърсим изненада и да заложим на равенство".

Прогноза: Х

Монтана – Черно море

"Равностоен мач, но в Монтана да не се заблуждават, че Черно море е в криза заради загубата с 0:3 от Берое. Резултатът в никакъв случай не отговаря на мача. Съветвам домакините да внимават, защото след това поражение, очаквам Черно море да се вдигне".

Прогноза: Х

Лудогорец – Пирин

"Явно неслучайно Кирил Домусчиев говореше, че не той решава за треньорските рокади в Лудогорец, защото след това изказване Ераносян подаде оставка. Приготвял си е почвата. Но една смяна винаги вдига играчите, защото трябва да се доказват пред новия наставник. Сега се говори, че Георги Дерменджиев може да се върне. Въобще не трябваше да го пипат, но така решиха и сега ще поправят грешката".

Прогноза: 1

Ботев – Берое

"Това е тракийско дерби. Ботев от добре играещ отбор се срина и също се говореше за треньорска смяна. Феновете на Берое пък плюха ли плюха по Петър Хубчев и след победата над Черно море обърнаха палачинката. Това ще е равностоен мач и смятам, че няма да има победител".

Прогноза: Х

Левски – Локомотив (Пд)

"Твърда единица. Левски е във възход, имат всичко, всичко им върви. Клубът си изплаща задълженията и до 1-2 години ще е в перфектно състояние. И след като Мартин Камбуров го няма за Локомотив, домакините да не се притесняват".

Прогноза: 1