Уважаеми читатели на Gol.bg, продължаваме да ви представяме нашата рубрика "Колонката на специалиста".

В нея ще можете да прочетете интересни анализи и коментари на легендата на ЦСКА Георги Илиев. Майкъла отново даде своите прогноза за предстоящия кръг на "А" група, като заяви, че Славия може да "отупа" Литекс в Ловеч. Ето какво прогнозира той:

Локомотив (Пд) – Монтана

"Монтана е с нов треньор. Емил Велев е един от най-добрите специалисти у нас. Направи Левски шампион и после го изгониха... Имам чувството, че играчите на Монтана бяха настроени срещу Ферарио Спасов, но не знам защо. Той също е страхотен специалист. Но на гостите определено ще им е трудно, въпреки че отстраниха Локомотив в Пловдив за Купата на България. Очаквам победа за домакините".

Прогноза: 1

Славия – Лудогорец

"Тежък мач. В Лудогорец ще има много промени със завръщането на Георги Дерменджиев. Изиграха страхотен мач срещу сериозен съперник като Цървена звезда (3:1) и ако продължат да играят, няма да има кой да ги спре към титлата. Но Славия е корав отбор и точката ще е успех за тях. Очаквам да се затворят, което ще затрудни разградчани".

Прогноза: Х

Берое – Литекс

"Провинциално дерби. Мачът ще е много труден и за двата отбора. Могат да се изненадат взаимно. В последно време Берое играе по-трудно в Стара Загора, отколкото на вън. Тимовете са абсолютно равностойни и всеки може да победи. Според мен, който има повече късмет, той ще спечели".

Прогноза: 1

Черно море – Ботев

"В Ботев за пореден път доказаха, че чуждите треньори не виреят у нас. Това го говоря от 4-5 години. Просто не сме дорастли за чужденци, манталитетът ни е коренно различен. Треньорската смяна при Ботев ще има положителен ефект. Ако клубът има и нов собственик, както се говори, ще е отлична новина. Но Черно море играе много сериозно у дома и очаквам да спечели".

Прогноза: 1

Пирин – Левски

"Пирин обичат да взимат точки от фаворитите. Вече направиха 0:0 на "Герена", където изпуснаха и дузпа, в миналия кръг завършиха наравно и с Лудогорец в Разград. Но в Левски вече се работи много сериозно, на нивото на Лудогорец е и очаквам да не допусне грешка в Благоевград".

Прогноза: 2