Уважаеми читатели на Gol.bg, продължаваме да ви представяме нашата рубрика "Колонката на специалиста".

В нея ще можете да прочетете интересни анализи и коментари на легендата на ЦСКА Георги Илиев. Майкъла отново даде своите прогноза за предстоящия кръг на "А" група, като заяви, че Славия може да изненада Левски на "Герена". Ето какво прогнозира той:

Лудогорец – Берое

"Под ръководството на Георги Дерменджиев, Лудогорец напредва и не би трябвало да има проблеми в първенството ни, нито да изпуснат мача. Но трябва да бъдат много внимателни, защото Берое играе много силно при гостуванията си, особено в Разград. Но очаквам домакините все пак да спечелят и да се изравнят на върха с Левски преди тяхната среща".

Прогноза: 1

Локомотив (Пд) – Черно море

"Равностоен мач. Локомотив се доказва с всеки изминал двубой, отборът набира скорост. Черно море пък играе на приливи и отливи. Всички мачове в "А" група са равностойни и печели този, който има повече късмет. Или този, който бъде леко подпрян от съдията. Очаквам домакините да вземат своето".

Прогноза: 1

Литекс – Ботев

"Ботев тепърва трябва да се доказва с новия треньор, а футболистите пред него. Спечелиха хубава победа във Варна миналия кръг и веднага си пролича работата на Николай Костов. За Литекс не се знае ще става ли ЦСКА, няма ли да става. Това със сигурност ще се отрази на представянето на отбора".

Прогноза: Х

Монтана – Пирин

"Последните отбори в класирането се изправят един срещу друг. Монтана е в черна серия, но миналия кръг изпусна да спечели точка при гостуването си на Локомотив Пловдив. Домакините спечелиха със спорна дузпа. Емил Велев трябва да се докаже сега, за да не бъде сменен до нова година. Мачът е много важен и за двата отбора, но залагам за домакинска победа".

Прогноза: 1

Левски – Славия

"Славия винаги може да изненада Левски, особено ако мачът е последен и шампионски. "Белите" имат добър отбор с български играчи, но те трябва да разберат, че не могат да играят с 50-60% от възможностите си. Винаги трябва да се раздават минимум на 100%, за да спечелят. Много е важно в какво настроение ще излязат гостите. Все пак очаквам Левски да вземе своето".

Прогноза: 1