Уважаеми читатели на Gol.bg, продължаваме да ви представяме нашата рубрика "Колонката на специалиста".

В нея ще можете да прочетете интересни анализи и коментари на легендата на ЦСКА Георги Илиев. Майкъла отново даде своите прогноза за предстоящия кръг на "А" група, като заяви, че Левски със сигурност ще победи Берое в Стара Загора. Ето какво прогнозира той:

Черно море – Литекс

"Очаквам добър мач за Черно море. Това е отбор, който знае как да се противопоставя на големите. Но през този сезон се представя по-колебливо у дома, което е странно. Литекс играе на приливи и отливи. Очаквам мачът да завърши наравно".

Прогноза: Х

Ботев – Лудогорец

"Лудогорец влиза в добра кондиция и форма под ръководството на Георги Дерменджиев. Отборът ще започне да играе все по-добре, сякаш е прероден. Но на нивата в Пловдив силите могат да се изравнят. Тя ще намали разликата в класите между тимовете. Това е шансът на Ботев. Според мен обаче домакините ще загубят".

Прогноза: 2

Берое – Левски

"Твърда двойка. Гледах Берое в Разград (0:5) и беше трагичен. Отборът игра несериозно. Имат някакъв проблем, бойкот ли е, не знам какъв е, но футболистите се представиха под всякаква критика. За Левски всеки мач е шампионски. По-трудно е да задържиш лидерството, отколкото да се бориш за него".

Прогноза: 2

Славия – Монтана

"Тежък мач за Славия. Отборът е с нов треньор – Владимир Иванов-Фугата. Той от дълги години е във футбола и трябва да му се даде шанс. Но е много важно с какъв екип ще работи. Славия има проблеми с контузени, защитата и халфовата линия бяха слаби срещу Левски. Вярно, "сините" им вкараха два случайни гола, но можеха да бъдат предотвратени. С Емил Велев Монтана играе прилично. Залагам на трудна победа за Славия".

Прогноза: 1

Пирин – Локомотив (Пд)

"Пирин се представя добре в последните мачове, но Локомотив Пловдив може да ги изненада. Гостите разполагат с опитни футболисти, които знаят как се печели. Силни са на контри и домакините трябва да са внимателни".

Прогноза: Х