Георги Илиев-Майкъла призова настоящият финансов благодетел на ЦСКА Гриша Ганчев да сподели намеренията си за бъдещето на клуба. Бившият директор на "Армията" сподели, че голяма част от дълговете на дружеството са натрупани заради трансферни схеми.

"Човек трябва да е свършил работа, за да заслужи такива пари. Нека да подпише документи, а не само да говори и да пуска декларации. Но като цяло виждаме, че ЦСКА има безумни задължения към играчи с по нула минути, които си чакат 600 000 лева от клуба. Подобни задължения са формирани от игра между треньори и мениджъри за комисиони. Трансферни схеми - на това се дължат тези дългове. И трябва да се изкарат на бял свят, а не да прикриват. Според мен в ЦСКА трябваше да остане адвокат Радостин Василев.

Той е наясно с всичко и можеше да спести някои от дълговете, защото познава схемите между треньори и мениджърите. Но не би. Дойде Томов и го изгони. В настоящата ситуация е време вече Гриша Ганчев да излезе и да каже какво иска да направи. Да реши и ние всички ще го подкрепим. Без значение дали е оздравяване или купуване на чужд лиценз. Няма време за губене. Аз лично като бизнесмен смятам, че най-лесният вариант е купуването на чужда лиценз. От гледна точка на бивш футболист и четирикратен шампион с ЦСКА съм за оздравяване. Но каквото избере Ганчев, това ще бъде", каза Майкъла пред "Тема спорт".