Уважаеми читатели на Gol.bg, продължаваме да ви представяме нашата рубрика "Колонката на специалиста".

В нея ще можете да прочетете интересни анализи и коментари на легендата на ЦСКА Георги Илиев преди мачовете от елита. Майкъла прогнозира, че Левски ще победи Монтана. Ето прогнозите му:

Черно море – Берое

"Берое се бори за Лига Европа, колкото се бори с ЦСКА за Купата на България. Ако не се класира за евротурнирите, бюджетът на клуба трябва да бъде намален с поне 40%. Това ще е най-правилният ход. Не може с толкова пари да няма резултати. ЦСКА с пет пъти по-малък бюджет ги разби. Черно море е добър отбор, който не се бори за нищо и ще играе освободено. Очаквам равенство".

Прогноза: Х

Монтана – Левски

"Твърда двойка. Няма изпадащи и Монтана ще си пази силите за финала за Купата с ЦСКА. Цялата концентрация на отбора ще бъде насочена за този мач. Левски пък обича да бие последните в класирането в мачове без значение и очаквам да спечели без особени проблеми. Отборът е твърдо на 2-ро място и ще се завърне в Европа догодина".

Прогноза: 2

Славия – Ботев (Пд)

"Ще е тежко за Славия, въпреки че Ботев не се намира в най-добрата си форма. Отборът е млад, с намален бюджет и изглежда, че нещата в клуба не са много добре. Славия ще гони успех за самочувствие и все още има шансове да се класира за Лига Европа, макар че не това е целта пред "белите". Все пак очаквам да спечелят".

Прогноза: 1

Локомотив (Пд) – Лудогорец

"Лудогорец и да не спечели, пак ще е шампион. Просто е с класа над останалите отбори у нас. Този мач ще има полза за Локомотив единствено от имиджова гледна точка, нищо повече. Разградчани са голяма разлика и само ЦСКА може да ги спре и в определени моменти Берое. От много време на всички ни е ясно, че отново ще спечелят титлата".

Прогноза: 2