Преди три години най-голямата българска легенда Христо Стоичков приключи бързо престоя си в ЦСКА, след като научи дълговете на клуба. Това припомни анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла по повод новото дружество, което Камата създаде заедно с Гриша Ганчев и Юлиан Инджов.

"Стоичков се завърна в ЦСКА, когато аз бях изпълнителен директор. Но като му казах, че дълговете са 10 милиона и бързо си тръгна. После се скараха с Гриша Ганчев типично по български. Не знам дали сега ще се повтори ситуацията, но сме в блатото и не знам какво ще става", заяви Майкъла, след което коментира преструктурирането на Чавдар Етрополе в ПФК ЦСКА 1948 АД.

"Не знам какъв е този хибрид. Пълно е с нови дружества, но това не е истинският ЦСКА и е несериозно. Автентичният в момента е във "В" група и каквото и да става, той трябва да играе в елита още от следващия сезон. Когато има ново дружество, по правилник трябва да започне от окръжните групи. УЕФА и ФИФА също трябва да се произнесат, но това са теми за юристи", каза още легендарният защитник.

"Не чувам феновете какво искат. Преди три години ходиха по всички телевизии и казваха, че не искат сливане с други клубове и взимането на чужди лицензи. Сега мълчат", добави Илиев.

Накрая той не пропусна да припомни на Георги Иванов-Гонзо, че му дължи вечеря от загубен бас, а освен това Майкъла е спечелил нов облог със спортния директор на "сините", който е бил за Купата на България. "Още преди половин година прогнозирах, че ЦСКА ще спечели", завърши Илиев.