Бившият изпълнителен директор на ЦСКА – Георги Илиев-Майкъла, приветства новината, че няколко бизнесмени са готови да спасят автентичния клуб.

Както е известно, Гриша Ганчев вчера внесе оздравителен план, а в понеделник това ще стори и Васил Божков. "Супер! Това е най-добрият вариант за ЦСКА! Дано всичко е наред и нещата да се наредят. Гриша Ганчев и Васил Божков са сериозни бизнесмени и ако искат, могат да спасят ЦСКА. Много пъти сме говорили, че това е голяма марка, която сама може да изкарва по 5-6 милиона лева на година и да се самоиздържа", каза Майкъла пред Gol.bg, след което отправи и въпрос към синдика на клуба Дора Милева. "Искам да попитам защо се крият счетоводните документи за последните пет години и никой не ги показва? Те са на "Българска армия", но някой ги крие. Всичко е толкова просто и цялата бакия можеше да бъде оправена отдавна", добави легендата на "армейците".

Илиев коментира и английския бизнесмен от турски произход Дениз Кизилоз, който твърди, че също е внесъл оздравителен план за ЦСКА и възнамерява да предостави 20% от акциите на клуба на феновете. "Смятам, че е правилно привържениците да влязат в управата на клуба, но да дават съвети, не да вземат решения. Те ще могат да следят някой анонимен чужденец да не получава космическа заплата. Който е най-сериозен, той да спаси ЦСКА", каза още Майкъла, а накрая добави, че още през следващия сезон "червените" ще се борят с Лудогорец за титлата и само те могат да нарушат хегемонията на разградчани.