Уважаеми читатели на Gol.bg, продължаваме да ви представяме нашата рубрика "Колонката на специалиста".

В нея ще можете да прочетете интересни анализи и коментари на легендата на ЦСКА Георги Илиев преди мачовете от елита. Майкъла заяви, че Едуард Йорданеску няма да има проблеми при дебюта си начело на ЦСКА-София и добави, че Левски ще победи Верея в мач от 5-ия кръг на Първа лига. Ето прогнозите му за предстоящите срещи от първенството:

Монтана – Славия

"Двата отбора все още нямат победа. Не знам защо треньорът на Славия Александър Тарханов не прави промени. Отборът му е добър и вече се чудя дали няма някакъв проблем в съблекалнята. Монтана има отлични футболисти и доказан треньор и не знам защо тимът не върви. Време е играчите да се събудят".

Прогноза: 2

Берое – Пирин

"Труден мач за Берое, особено след изненадващата загуба от Нефтохимик. В отбора имат отлични условия за подготовка, редовни заплати. Старозагорци нямат право да пропуснат да спечелят такъв мач у дома".

Прогноза: 1

Дунав – Черно море

"Един срещу друг се изправят лидерите в Първа лига. И двата отбора имат много добри треньори в лицето на Веселин Великов и Георги Иванов-Гонзо. Срещу Черно море винаги се играе трудно. Очаквам да се получи интересен мач, който да завърши наравно".

Прогноза: Х

Ботев – Нефтохимик

"Победа за Ботев. Очаквам след смяната на треньора пловдичани да тръгнат нагоре. Спряганите за нови наставници Николай Митов и Ферарио Спасов са добри варианти, но най-удачният ще е местен човек. Нефтохимик е нов отбор, който още не е готов за Първа лига и тепърва ще се развива".

Прогноза: 1

ЦСКА – Локомотив (ГО)

"Много тежък мач за ЦСКА в рамките на шегата, разбира се. Единственият въпрос е с колко гола ще спечелят "червените". Залагам на победа с 3:0. Дебютът на Едуард Йорданеску идва в идеален момент. Слаб противник за набиране на самочувствие, после пауза за националните отбори и ще има време да опознае отбора".

Прогноза: 1

Левски – Верея

"Същата работа като при ЦСКА. Но ще кажа, че Левски ще спечели с два гола разлика. Верея вече показа, че е добър отбор, който може да спира фаворитите, но на стадион "Георги Аспарухов" няма шанс".

Прогноза: 1

Локомотив (Пд) – Лудогорец

"Тук всичко зависи от Лудогорец – колко симпатичен им е съперникът и дали ще му позволи да вземе точка. Разградчани нямат никаква конкуренция в България и ако играят на 100% няма кой да ги спре. Даже резервите им могат безпроблемно да станат шампиони".

Прогноза: 2