Анализаторът на Gol.bg Георги Илиев коментира грандиозния скандал с най-голямата легенда на българския футбол Христо Стоичков.

В шеговит тон Майкъла заяви, че ако е бил на мястото на Камата е щял да пусне фотографа в язовира, защото е нарушено личното пространство на семейството му.

"Фотографът си е вършел работата, това е ясно. Но действията му не са професионални. Сватбите вече са бизнес. Нормално е като си платил хиляди левове на фирма, която да снима, да не се допуска никой друг. Ако толкова много искат да имат снимки, да си купят оборудване за 10-15 хил. лв. и да снимат от другата страна на язовира. Там няма кой да ги спре. Даже имам къща на това място и щях да я дам под наем за 24 часа срещу 5 хил. лв.", каза Майкъла пред нашата медия, след което защити Стоичков.

"Омъжва дъщеря си, нормално е да търси спокойствие. Не иска да снимат него и гостите му как ядат баница. Всички знаем, че Ицо има буен нрав, когато се изнерви. Ако бях на негово място, щях да хвърля папарака в езерото", добави през смях бившият защитник.