Анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла коментира новите спонсори в ЦСКА-София. Клубът подписа договор с телекомуникационната компания "Мтел", а утре ще сключи споразумение и с букмейкърската къща WINBET.

"Дано "Мтел" не дава само телефони и да поема месечната сметка на клуба. ЦСКА се нуждае от мощни спонсори, които да наливат пари. Говори се за "Софарма", ще е чудесно, ако двете страни сключат контракт. Същото важи и "Петрол" и китайските коли, които се правят у нас GreatWall. Това ще са сериозни спонсори", каза Майкъла пред нашата медия.

Той коментира и драмата с Борис Галчев, който беше отстранен от първия отбор. Официалната причина е за системно нарушаване на вътрешния правилник и проблем с единия от собствениците на ЦСКА-София.

"Галчев е прав да казва, че чужденците трябва да са три класи над българските футболисти. Но няма право да коментира вътрешни работи в клуба, особено пред журналисти. В договора има точка за конфиденциалност, която трябва да се спазва. Иначе от новите играчи само Станислав Манолев показва добри игри, но останалите може да им трябва и време", добави Майкъла.