Анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла коментира съдийството на Станислав Ставров на мача ЦСКА – Берое (4:0). Старозагорци излязоха с декларация относно отсъжданията на рефера и най-вече за дузпата в 4-ата минута, от която Давид Симао откри резултата.

"Берое да се стяга и да се оправя", заяви Майкъла пред нашата медия. "Да, дузпата е спорна, но грешки се допускат в цял свят. Тя беше отсъдена в началото на срещата и гостите имаха 85 минути да отговорят. Кой им е виновен за останалите три гола? При втория осем души стоят в защита, топката им минава между краката и получават попадение. Съдията ли е виновен? Четири пъти излизат сами срещу вратарят и не могат да се разпишат. И двата отбора имаха положения, но ЦСКА вкара своите. Отново казвам, че дузпата беше спорна, но в цял свят се помага на големите. Така е и при Реал Мадрид и Барселона", добави Майкъла.

Накрая той за пореден път призова българските съдии да бъдат оставени да работят на спокойствие и никой да не им се бърка в работата.