Довечера Господ отново ще е българин и националният ни отбор ще измъкне равенство от Франция при гостуването на "Стад дьо Франс". Смелата прогноза даде анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

"Ще измъкнем хикс и ще утежним ситуацията на Франция! Помнете ми думата. После ще чакам да ме почерпите с боза и баница", каза пред нашата медия бившият защитник, след което даде още по-подробна прогноза за любителите на залозите. "Първото полувреме ще е двойка. Ще поведем с великолепен гол на Ивелин Попов, но след почивката ще ни изравнят. Мачът категорично ще завърши наравно", каза още Майкъла. "Но нашите направиха една грешка. Водач на групата трябваше да е Емил Костадинов, не Йордан Лечков. Той е карък, но този път няма да ни донесе загуба", продължи Илиев.

Накрая анализаторът на Gol.bg не пропусна да коментира и новият селекционер Петър Хубчев. "Той е коректно момче, германски възпитаник. Ще изстиска максимума от футболистите. Те могат много повече, от това което показват до момента и довечера всички ще се уверим в това", завърши Майкъла.