Дузпата за ЦСКА-София срещу Левски беше 1000%-ва, а Боян Йоргачевич е глупак, за да направи подобно нарушение. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла относно най-спорния момент в сблъсъка на стадион "Васил Левски".

Мачът завърши 1:1, а "червените" стигнаха до равенството след точния удар на Преслав Йорданов от бялата точка. "Съдийството беше отлично. Даже с 10% в полза на Левски, така че да не пищят. Люпко Петрович какво се оплаква? Помним какво говори след скандалния мач на "Герена", когато беше начело на Литекс. Върти се като пумпал, ако знае какво означава тази дума на български. Боян Йоргачевич е глупак да направи такава дузпа. Топката излизаше в аут, а той извърши 1000%-во нарушение. После разбра какви ги е надробил и симулира, че е с извадено рамо. Ще му запазя санаториума в Банкя за две седмици да се лекува. Ще бъде за моя сметка", каза Майкъла пред нашата медия.

Относно самия мач той заяви: "Посредствена игра. ЦСКА игра по-добре, но Левски имаше по-чистите положения. Ако Георги Костадинов беше подал, "сините" щяха да спечелят. Левски вкара гола след фатална грешка на Станислав Манолев, който покри засадата", каза бившият защитник.

Накрая той похвали агитките на двата гранда и заяви, че те са №1 в България. "Но за първи път виждам факла да лети към официалната ложа. Никога преди не съм виждал нещо подобно. Много неприятен епизод", завърши Майкъла.