Българският хегемон Лудогорец ще измъкне равенство при днешното си гостуване на Арсенал в мач от 3-ия кръг на група "А" на Шампионска лига. Оптимистичната прогноза направи анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

"Казах хикс и за мача с ПСЖ (1:3), но тогава Козмин Моци ме закопа. Румънското менте изпусна дузпата, иначе мачът завършваше 2:2", каза на шега бившият защитник. "Двубоят ще е много труден за Арсенал. Те въобще нямат представа какво ги очаква. В Разград живеят за тези моменти и за това не се страхуват. Имат осем титуляри, повечето от които са юноши на бразилски грандове. От малки са научени да излизат на терена с единствената мисъл за победа", каза още Майкъла относно гръмките изказвания на футболистите на Лудогорец, че "топчиите" трябва да се страхуват от тях.

"Така се прави! Отиваш там и излизаш на терена да играеш футбол, а не на екскурзия и за да си смениш тениската с някоя от световните звезди. Това е мач за цяла България, за нашия футбол, но само за Лудогорец", завърши Илиев.