Бившият изпълнителен директор на ЦСКА – Георги Илиев-Майкъла, използва колонката си в Gol.bg, за да даде съвет на собственика на "червените" Гриша Ганчев.

Той посъветва бизнесмена да не купува запорираната от НАП емблема на клуба, когато тя бъде пусната на търг. "Вместо да дава 2 милиона лева, или колкото струва, да вложи парите в базата в Панчарево. Ще е най-голямата глупост да купи емблемата. Не знам дали е наясно, но в НАП има още три емблеми, които са заложени. И коя е автентичната? Отделно има и още четири, които знам кой ги държи. Ако се интересува, да ми се обади и ще му кажа. Най-добре феновете сами да изберат емблемата и да се обединим. Това трябва да е основната задача", заяви Майкъла пред нашата медия.

Той добави, че през декември на "Българска армия" трябва да освободят треньора Едуард Йорданеску, а на негово място да бъде назначен Любослав Пенев. "Той трябва да стане наставник. Ако наистина имат разногласия с Христо Стоичков, тогава да изберат Пламен Марков. Това е последният специалист, който класира България на голям форум. Съветвам Ганчев да назначи един от двамата за треньори", завърши Майкъла.