Анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла нападна Люпко Петрович заради оставката му начело на Левски.

Бившият защитник заяви, че е абсолютно недопустимо сръбската легенда да остави "сините" два часа преди мача с Берое (2:0) и го нарече "охльов". "Мога да използвам и други епитети, но те са нецензурни", каза Майкъла пред нашата медия, след което коментира и една от основните причини за оставката на Петрович – селекцията.

"Той е типичен сръбски артист! Защо не поиска и Лео Меси и Кун Агуеро? Нормално е да набелязва трансферни цели, но трябва да се съобразява с бюджета на клуба. Да не забравяме, че Левски погасява задължения и към НАП и не може да си позволи скъпи играчи като Лудогорец. Защо не каза всичко това, след като стана треньор? След дъжд качулка. Ще припомня, че докато беше начело на Литекс плюеше Левски, а после обратното. Това е сръбският манталитет. Показа го и Боян Йоргачевич по време на мача с ЦСКА, когато симулира", добави Майкъла.

Той не пропусна да коментира и темата с премиите на "Герена", както и неспазените обещания към Франсис Нар и Бабатунде Адениджи за служебни автомобили. "Премиите са записани в договорите на играчите и не могат да се променят! Какво иска Люпко – финансов стимул за равенство с ЦСКА ли? Заради страхливата му тактика Левски не спечели. Това е отбор, който се гради от години и не може да победи "сбирщината" на Едуард Йорданеску, която е заедно от месеци. Нар и Адениджи взимат високи заплати и да си купят по един автомобил", завърши с тирадата си Майкъла.

Всичко за случващото се в Левски четете тук!