Българският хегемон Лудогорец ще се нуждае и от късмет, за да завърши на 3-то място в група "А" на Шампионска лига. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

Разградчани се изкачиха на заветната позиция след равенството 0:0 с Базел, но в последния кръг гостуват на ПСЖ, докато швейцарския колос е домакин на Арсенал.

Лудогорец и Базел в момента имат по 2 точки, но "орлите" са с по-добри показатели в директните двубои. При загуба в Париж обаче ще трябва да се надяват лондончани да спечелят на "Санкт Якуб Парк", в противен случай Базел ще продължи в Лига Европа.

"Арсенал както може да спечели с няколко гола разлика, така може и да завърши наравно в Швейцария. Лудогорец има нужда и от малко късмет в тази ситуация", заяви Майкъла.

Относно мача на "Васил Левски", той каза: "Пролича си, че Лудогорец вече е голяма класа и не може да бъде сравняван с друг български отбор. Владо Стоянов се представи превъзходно, а основната задача на Георги Дерменджиев беше отборът му да не допусне гол. Щом това е факт, значи си е свършил работата отлично", добави Майкъла.