Гриша Ганчев едва ли ще остави ЦСКА, защото обича клуба, но трябва да стане ясно, че не е железен и всичко си има граници. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла относно информациите, че бизнесменът е готов да развее бялата кърпа и да си тръгне от "Българска армия".

"Не вярвам Гришата да си тръгне. Няма да остави каруцата в калта. Обича клуба, но по мое мнение трябва да се обгради с хора, които са исторически свързани с ЦСКА. С чужди шефове, с манталитет от Ловеч няма как да стане. Футболистите също трябва да се стегнат, най-вече чужденците. Всичко си има граници и никой няма да си хвърля парите на вятъра за хора, които не се раздават. Той не е железен и скоро ще има проблеми", заяви Майкъла пред нашата медия.

Бившият защитник коментира и оставката на Едуард Йорданеску, която той хвърли след вчерашната издънка с Верея (1:1) насред "Българска армия". Ръководството на клуба я прие на мига, а до края на календарната година начело на "армейците" ще е Стамен Белчев. "Време беше! Отдавна говоря, че румънецът трябваше да си тръгне. Феновете вече са на моето мнение, че Любо Пенев трябва да се завърне", каза Майкъла.

"Треньорът трябва да бъде цесекар. Пламен Марков също ще е отличен избор. Стамен Белчев е човек от Ловеч... Гриша Ганчев трябва да промени структурата на управление", добави Илиев, намеквайки, че в Борисовата градина е пълно с "пришълци".

Относно възможността Люпко Петрович да поеме "червените", той заяви: "Сръбски пумпал, само се върти, където му е изгодно. Ако той стане треньор, това ще е краят за ЦСКА", завърши Майкъла.

Всичко за случващото се в ЦСКА четете тук!