Анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла коментира скандала между собствениците на ЦСКА и Лудогорец – Гриша Ганчев и Кирил Домусчиев.

Първият започна словесна война, заявявайки, че отборът от Разград действа с подизпълнители в Първа лига. С тези думи Ганчев намекна, че шампионите помагат финансова на клубове от Първа лига, а в замяна въпросните отбори да не се напрягат, когато играят с разградчани.

Домусчиев не остана длъжен и обвини ЦСКА-София в хващане на съдии и добави, че това не е автентичният "червен" клуб. "Когато двама си мерят п***ите, третия да не си слага дупето там", заяви в типичния си стил Майкъла.

"Това в рамките на шегата, разбира се. Не им прави чест и на двамата да говорят така. Те са на високо ниво, доказани управници. Идват празници и да вземат да пият по едно скъпо уиски с коркова тапа и да не се занимават с глупости. Казали са тези думи афектирани и сега си мислят, че не е трябвало. Аз направих същата грешка със Стойне Манолов преди няколко години и после съжалявах", добави бившият защитник.