Левски и ЦСКА нямат шансове да се преборят с Лудогорец за титлата и селекцията им трябва да е насочена към борбата за сребърните медали в Първа лига. Това обяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

Той посъветва Гриша Ганчев да не се изхвърля с огромни суми за нови играчи, а по-добре да ги инвестира в подобряването на "Българска армия". "Без значение кой ще дойде, борбата ще е за Лига Европа. Чак за следващия сезон може да се иска повече", добави Майкъла.

Относно успеха на ЦСКА с 2:1 над Локомотив Москва в контролна среща, бившият защитник заяви: "Победа единствено за самочувствие. В приятелски мач можем да победим всеки. Тези срещи са за избистряне на състава", каза още Илиев.


Той коментира и трансферната сага на Левски и Антон Огнянов. От днес крилото официално е футболист на "сините", но преди това двете страни имаха финансови разминавания. По информация на Gol.bg Огнянов е настоявал за месечна заплата от 7500 лв., докато "сините" му предлагали 5000 лв.

"Щом определяме нитово на футбола с Антон Огнянов, си правете изводите. Левски трябваше да му предложи 3000 лв. и ако се представя добре, тогава да му я вдигне. Парите трябва да се заслужат. Когато ти се обадят Левски и ЦСКА трябва да тичаш и да си готов да играеш за ниска заплата", завърши Майкъла.