Левски ще последва съдбата на ЦСКА и съвсем скоро ще го видим по долните дивизии. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла по повод днешната оставка на собственика на "сините" Спас Русев.

"Просто Левски не иска да остане по назад и върви по пътя на ЦСКА. Правилният път", заяви Майкъла, след което подкрепи решението на Русев да си тръгне. "Нормално е да постъпи така. Докато феновете се бъркат в управлението на клубовете, ще затъваме. Ботев Пловдив го очаква същото, Локомотив Пловдив беше тръгнал по този път, но Христо Крушарски го спаси. В Левски ползват Даниел Боримиров като щит, той също трябва да си даде акциите на феновете", продължи бившият защитник.

"Нека сега привържениците на "сините" да поемат управлението. Това е трети собственик, който гонят. Нека да плащат заплати, осигуровки, всякакви разходи да видят дали е лесно. Да им се даде картбланш от половин година, за да се види как ще се справят. Нямам думи за случващото се, страшно е. Ще сме на това дередже, докато феновете се бъркат в управлението, докато се позволява клуб с 20 милиона лева задължение да си смени дружеството и да започне на чисто", добави Майкъла.