Шампионът Лудогорец има вътрешни проблеми, но ще успее да елиминира Копенхаген след изпълнение на дузпи, заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

Тази вечер от 22.05 часа българско време разградчани гостуват на датския гранд в реванш от 1/16-финалите на Лига Европа. Първата среща в София скандинавците спечелиха с 2:1 и са сочени за фаворит за продължаване напред.

Майкъка обаче е на друго мнение. "Лудогорец е свикнал да играе големи двубои. Това е мачът на живота, както се казва. Отиваш, биеш и се прибираш. Очаквам редовните 90 минути да завършат 2:1 за разградчани, след което да се наложат с дузпи. Не искам да се бъркам в работата на Георги Дерменджиев, но смятам, че има по-оптимален титулярен състав от този, който пусна в София", заяви Илиев пред нашата медия.

Според него в съблекалнята на родния хегемон има известни търкания между играчите. "Като бивш футболист усещам тези неща. Всичко е заради конкуренцията. Не може състезател, купен за 1 милион евро, свикнал винаги да е титуляр и да играе отлично, да стои на пейката. За това отборът не игра добре в първата среща с Копенхаген. И основният проблем е слабата конкуренция у нас. Всички предпочитат да играят в евротурнирите, отколкото в Първа лига", добави Майкъла,