ЦСКА на Гриша Ганчев е нов клуб, който в момента твори история, но лошото е, че може да получи наказание от УЕФА да не играе 3 години в Европа. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

Бившият защитник добави, че това е отборът, който "червените" фенове трябва да подкрепят, защото играе на "Българска армия". "Лошото е, че се забелязва голям отлив на привържениците. Предполагам, че Гриша Ганчев ще вземе активите на старото дружество и тогава всичко ще се нареди. Не виждам кой друг ще го направи. Но приказките за нов стадион са пресилени, на Панчарево не виждам кой знае какви подобрения. Важното е да се правят инвестиции в базата", добави Майкъла.

Относно медийните нападки с ЦСКА 1948 за базите, Илиев заяви: "Всичко там е анонимно. Ако искат да печелят доверие, някой трябва да излезе с името си. Слуховете, че Кирил Домусчиев им помага, са пълни глупости. Гриша Ганчев излиза с името си и ЦСКА е на "Армията", каза още Майкъла.

Той коментира и успеха с 2:1 на Монтана в мач от 24-ия кръг на Първа лига. "Отново видяхме старата слабост пред гола. Важното е, че се създават положения, които рано или късно ще започнат да влизат. Отборът се бори с Левски за 2-то място, но проблемът е, че може да получи наказание да не играе в Европа за 3 г. Ще видим какво ще стане", завърши Майкъла.