Юношеският национален отбор на България ще победи Босна и Херцеговина и ще се класира на Евро 2017. Това прогнозира анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

Тази вечер от 20.00 часа младите "лъвчета" излизат на стадион "Мунисипал" във Виньой, Франция, в решителна квалификация. Двата отбора са лидери в групата с по 4 т., но България се нуждае от задължителна победа, защото съперникът е с по-добра голова разлика. За финалите в Грузия пък се класират само победителите.

"Юношите доказаха, че са добри и имат отличен треньор в лицето на Ангел Стойков. Победихме Португалия и Франция и не трябва да се притесняваме от Босна. Нашите играчи трябва да мечтаят да играят на голям форум и да са пределно амбицирани за успеха. Вярвам, че ще го постигнат, защото съперникът не ни превъзхожда с нищо. Имаме респект, но не и страх и ще победим", заяви Майкъла.

Той засипа със суперлативи и таланта на ЦСКА Тонислав Йорданов, който не спира да блести са юношеския национален отбор. "Притежава страхотни качества, но не трябва да спира да се развива. Преломен момент ще бъде прехода от децата към мъжете", добави Майкъла.