Уважаеми читатели на Gol.bg, продължаваме да ви представяме нашата рубрика "Колонката на специалиста".

В нея ще можете да прочетете интересни анализи и коментари на легендата на ЦСКА Георги Илиев преди и след мачовете от елита. Майкъла заяви, че ЦСКА и Левски ще постигнат победи и не изключи ново равенство между Лудогорец и Дунав. Ето прогнозите на Майкъла за мачовете от предстоящия кръг на Първа лига:

ЦСКА – Черно море
 

"С тази великолепна публика и след загубата от Лудогорец ЦСКА няма право на грешка. Много е важно отборът да победи Черно море. Варненци имаха отлична възможност да играят финал за Купата на България и да си осигурят квота за Лига Европа. Срещу Литекс обаче изпуснаха питомното и сега ще гонят дивото".

Прогноза: 1

Левски – Локомотив (Пд)

"Стана ми жал за българските футболисти на Локомотив по време на мача с Лудогорец (0:4) за Купата. Бяха тотално надиграни по всеки един показател, изнемогваха. Локо е единственият отбор, който този сезон спечели на "Герена", но беше дотук. Левски ще вземе своето в този мач".

Прогноза: 1

Лудогорец – Дунав

"Наскоро познах, че ще завършат наравно (2:2), макар че много хора не вярваха. Познавам знаците и трябва да започна да залагам, жалко, че коефициентите са ниски (смее се). Двата отбора вече не играят за нищо – единият е шампион, другият изпълни целта си. Не изключвам ново равенство, но по-вероятно е този път Лудогорец да спечели".

Прогноза: 1

Пирин – Нефтохимик

"Започват мачовете за спасение и всяка загуба може да се окаже фатална. Битката ще е тежка. Преди седмица Пирин победи Нефтохимик с 1:0 в Благоевград и този път очаквам бургазлии да са си взели поуки. Залагам на равенство".

Прогноза: Х

Берое – Локомотив (ГО)

"Много интересен мач – Александър Димитров ще играе срещу бившия си отбор и Ферарио Спасов, с когото е работил. В Стара Загора го недолюбват, защото нещата там не му се получиха. Очаквам Берое да спечели".

Прогноза: 1

Ботев – Монтана

"Ботев разполага с чудесен и млад отбор, който се класира на 1/2-финалите за Купата на България. Това ще вдъхне допълнително самочувствие на футболистите за този мач и домакините не би трябвало да имат проблеми да го спечелят".

Прогноза: 1

Верея – Славия

"Верея също е на 1/2-финал за Купата, но Славия няма друг избор освен да спечели. "Белите" имат класа и трябва да започнат да демонстрират постоянство, за да се изкачат в класирането".

Прогноза: 2