ЦСКА ще ошамари Левски в предстоящото дерби между двата отбора. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

Големият сблъсък ще се играе в събота от 17.00 часа на националния стадион "Васил Левски" и се явява като директен спор за сребърните медали в Първа лига. "Този път ЦСКА ще ошамари Левски, време е", категоричен беше Майкъла пред нашата медия.

Относно вчерашния двубой между "червените" и Лудогорец, той заяви, че дузпата за "армейците" е била кристална. "1000%-ва! Футболистът на Лудогорец гушна топката с ръце на два метра в пеналтерията. Всички дават акъл и говорят, но реферът беше перфектен, великолепно съдийство на Стефан Апостолов и бригадата", добави Майкъла.

За самия мач той обясни, че основната задача на разградчани е била да се отърват от контузии, защото първенството отдавна е решено в тяхна полза. "Заради това липсваха разнообразните им атаки, които всички сме свикнали да гледаме. Нямаше я скоростта, чистите положения. ЦСКА игра много агресивно, но недопустима грешка в центъра на терена доведе до изравнителния гол. Лудогорец се беше предал, беше под водата, но ние им дадохме шнорхел", каза още Майкъла.

Накрая той разкри, че е вързал няколко баса за сблъсъка с коефициент 1:3. "Бях сигурен, че нямаше да паднем, но очаквах да победим, заради което загубих няколко обяда, но поне спечелих един. Лошо впечатление направи малкото публика на стадиона. За такъв мач трябва да има поне 10 хиляди души", завърши Илиев.