Цялото българско първенство е уредено. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла относно последния скандал за черно тото в Първа лига.

От УЕФА са започнали разследване на мача Монтана – Славия (3:4), за който има огромен доклад от 33 стр. Съмнителното е, че при резултат 3:3 са били заложени огромни суми за успех на "белите", както и фактът, че коефициентът за победа на столичани е бил твърде висок, макар че Монтана е на последно място в класирането.

"Страшно нещо, няма спасение", заяви Майкъла пред нашата медия. "За това футболът ни е на подобно дередже. Не само Славия, цялото ни първенство е уредено. Натискат се съдии, шефове говорят помежду си. В случая БФС няма нищо общо. Как изведнъж слаб отбора прави страшен мач? Има нещо гнило", добави Илиев.

Той все пак похвали най-стария столичен клуб за назначаването на Златомир Загорчич за треньор. "Веднага се видя промяна. Заложи на играчи, които дори не попадаха в групата и те се представиха великолепно при победата над Локомотив (ГО) (3:0). Тактически отборът стоя много добре на терена. Венци Стефанов за порен път доказа, че разбира от футбол", завърши Майкъла.