„ЦСКА няма с какво да бъде изненадан от Левски. В неделя очаквам успех в червено”, заяви бившият футболист и директор на армейците Георги Илиев-Майкъла. 

„Както го каза и Паро Никодимов - ЦСКА сам може да си усложни нещата, но сините няма какво да извадят на масата. Те ще разчитат основно на късмета. Отсега е ясно, че ЦСКА доминира на терена, ще е по-креативният отбор, тимът който ще гради, докато Левски ще дава всичко от себе си да руши и да пречи на съперника да разгърне играта си, а напред - каквото стане".

"Червените не отстъпват на нито един пост. Но дербито винаги е било мач на концентрация, на адреналин и на агресия. В последните две срещи ЦСКА надигра Левски и само късметът попречи на червените да вкарат по 4-5 гола. Но и сините не бива да бъдат подценявани и отписвани, защото често фаворитът е бил неприятно изненадван в тези мачове".

"ЦСКА залага повече на колективната работа, а в Левски и това го нямат. Те бяха добре този сезон само при Люпко Петрович. Сега Ники Митов опитва да ги мотивира, голямо желание има момчето, но на терена нещата не се получават." 

От ЦСКА впечатление ми прави Каранга, който има хъс, труди се много и започна да вкарва. Дано продължи по същия напорист начин”, заяви Майкъла. 

Той коментира и подобренията по базата в Панчарево. „Гриша Ганчев за пореден път показа дългосрочните си намерения в ЦСКА със завършването на осветлението в Панчарево. Много правилно ръководството тръгна да гради от основите”, отчете Георги Илиев.